Takläggare Leksand

Vi lägger tak som håller i längden

Om oss

Ett mångsidigt företag

TioTak är experter inom takrenovering och takläggning och vi erbjuder alltid våra kunder en kostnadsfri kalkyl att ta ställning till innan arbetet sätter igång. Varje projekt planeras noggrant och vi har – tack vare egen produktion av plåt i vår fabrik i Finland – möjlighet att skräddarsy och måttbeställa tak efter våra kunders behov. Vi lämnar generös garanti på våra jobb och vi jobbar alltid snabbt och effektivt – utan att fuska eller slarva.

TioTak har många referenser och vi har erfarenhet från massor av projekt. Du är mer än välkommen att titta igenom vårt bildarkiv för att se hur det färdiga resultatet ser ut efter att vi blivit anlitade. Vi hoppas att du inom kort blir en av de som rekommenderar oss och vi hoppas att ditt hus i Leksand blir ett av de som fotograferas och läggs ut här på sidan.

tak

 

Erbjuder flera kvalitativa tjänster

Vi är mer än en takläggare och vi erbjuder även våra tjänster inom dessa områden. Behöver du hjälp så är det bara att slå en signal, maila eller att fylla i kontaktformuläret du ser här på sidan.

  • Fönster- och dörrbyten
  • Byte av stuprör och hängrännor.
  • Fasadrenovering
”Vi är nöjda och ser tryggt fram emot tillvaron under ett tak från TioTak”. Kirsti och Hans-Göran Jansson